Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Recept-trojo cestovin

17. 1. 2011

Trojo cestovín a trojo omáčok

Trojo cestovín a trojo omáčok
čas prípravydo 45 min.
náročnosť receptu    
počet porcií2
 

Ingrediencie

  • Trojo talianskych cestovín: 1. farfalle (motýliky)
  • 2. tortelliny algutro for maggi (špenátové cestoviny)
  • 3. tagliatelle o tagliollini al funghi (cestoviny plnené mäsom). Na omáčky: 1. Olúpané rajčiaky
  • bazalku
  • cesnak pokrájaný na plátky
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • olivový olej
  • slepačí bujón. 2. Huby (najlepšie dubáky)
  • instantnú hubovú polievku
  • sladkú smotanu
  • menšiu cibuľu
  • olej. 3. hermelín
  • nivu
  • tavený syr
  • mleté biele korenie
  • olej
  • sladkú smotanu a parmezán ku všetkým trom omáčkam

Postup

Cestoviny uvaríme podľa návodu, prepláchneme studenou vodou a odložíme do tepla. 1. Omáčka: na olivovom oleji speníme na plátky pokrájaný cesnak, pridáme olúpané paradajky. Dusíme do zhustnutia. Pridáme bazalku, trochu bujónu a zasa za stáleho miešania dusíme, okoreníme a podľa chuti osolíme. 2. omáčka: na oleji speníme cibuľu, pridáme pokrájané huby a dusíme, Zahustíme instantnou hubovou polievkou a zjemníme smotanou. 3. Omáčka: syry pokrájame a miešame s horúcou vodou do rozpustenia. V prípade potreby prepasírujeme. Nakoniec zjemníme smotanou. Na tanier položíme všetky tri druhy cestovín poliate omáčkou a posypané strúhaným parmezánom.
 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

recept

(moncici, 17. 1. 2011 11:50)

zaujali vas nove recepty a chcete tu mat nejake dalsie recepty a nechce sa vam to hladat kade tade,napiste mi sem a ja vam tie recepty uverejnim,najdem to za vas